Dirt Devil Fusion M607

Functies

  • Aantal minuten stofzuigen 60 min
  • Oplaadtijd 440 min
  • Docking station Nee
  • Uitgestelde start Nee
  • Hoogte 7 cm hoog
  • Afgrondsensor Ja

Prijzen

Logo coolblue

99,-

Bestel button
Logo wehkamp

99,-

Bestel button
Logo Bol

103,-

Bestel button

Omschrijving

De intelligente Dirt Devil M607 Spider Robotstofzuiger is krachtig een heeft drie verschillende programma’s voor een schoon resultaat. Hij heeft sensoren die bijvoorbeeld trappen herkennen en hij gaat opgeladen 60 minuten mee. Een ideale hulp!

Deze Dirt Devil M607 Spider Robotstofzuiger reinigt je hele huis. Hij heeft drie verschillende programma’s en heeft een uur de tijd voor hij zich weer moet opladen. De Spider Robotstofzuiger van Dirt Devil veegt en zuigt op harde vloeren en kortharige tapijten en komt gemakkelijk in de lastige hoekjes dankzij de speciale borstels.

Hij heeft sensoren hierdoor kan hij met gemak trappen en andere afgronden zien en dus vermijden. Hij heeft een stofinhoud van 0,27 liter en is opgeladen in vier uur. Wordt geleverd met reserveborstel en een extra filter.

Video

Dirt Devil Spider M607 review

Dirt devil fusion m607 review

Benieuwd naar onze Dirt Devil Spider M607 review? We leggen u helder uit wat de plus- en minpunten zijn van dit apparaat. Het is bijvoorbeeld een goedkope robot stofzuiger voor een scherpe prijs. Houd er aan de andere kant rekening mee dat de accu wat beperkt is en er geen laadstation wordt meegeleverd. Verder is het wel een waardevolle aanvulling op de gewone stofzuiger. We gaan er dieper voor u op in door middel van deze Dirt Devil Spider M607 review.

Goedkope robot stofzuiger

Binnen deze Dirt Devil Spider M607 review willen we u in ieder geval aangeven dat het een goedkope robot stofzuiger is waar u voordelig gebruik van kunt maken. Het is een typisch instapmodel, die een behoorlijke zuigkracht biedt. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de kattenharen er thuis mee op te ruimen. Dankzij de Dirt Devil Spider M607 hoeft u niet steeds zelf met de stofzuiger aan de slag, in plaats daarvan is het voldoende om dit apparaat in te schakelen.

Accu en laadstation

Houd er aan de andere kant rekening mee dat de robot stofzuiger een beperkte accu heeft. Voor het schrijven van deze Dirt Devil Spider M607 review dienden we het apparaat een paar keer op te laden. Daarvoor is geen afzonderlijk laadstation beschikbaar, in ieder geval niet standaard in de doos. Wat dat betreft ontbreekt het wat aan gebruiksgemak, al valt dat de verklaren aan de hand van de lage prijs. Het zijn minpunten in onze Dirt Devil Spider M607 review, maar ze zijn wat ons betreft kleiner dan de pluspunten aan de andere kant.

Aanvulling op gewone stofzuiger

We willen u met deze Dirt Devil Spider M607 review vooral aangeven dat het een waardevolle aanvulling vormt op de gewone stofzuiger die u heeft staan. U zorgt er met de robot stofzuiger voor dat u het vervelende werk uit handen kunt geven. De details kunt u vervolgens zuigen met uw gewone stofzuiger. Het is een goed idee om af en toe nog eens een gewone zuigbeurt te plannen. Op die manier zorgt u er met de robot stofzuiger voor dat u het meeste werk kunt laten doen, terwijl u zelf de puntjes op de ‘i’ zet.